09.00 - 18.00 Luni - Vineri

Str. Coltei nr. 44, etaj 2Bucuresti, sector 3

Head Office 021.313.61.90

 

FINANCE ONE IFN SA are o experienta vasta in finantarea agentilor economici.

In prezent, portofoliul de credite al companiei este compus din urmatoarele tipuri de credite destinate agentilor economici:

Linii de credit

pentru finantarea decalajului dintre momentul incasarilor efective si momentul avansarii cheltuielilor catre furnizori, reinnoibila la scadenta in conditii de bonitate financiara adecvata.

Credit pentru activitatea curenta

necesar acoperirii unor cheltuieli de exploatare, cum ar fi furnizori de utilitati, furnizori de materii prime, materiale, marfuri, salarii, rate leasing, etc. Creditul este rambursabil lunar, reinnoibil la scadenta.

Credit pe documente comerciale

se acorda in baza prezentarii unor documente comerciale cum ar fi contracte comerciale bine definite ca valoare si termene de plata si/sau incasare, facturi, bilete la ordin, etc.

Credit buget

se acorda firmelor care detin datorii la bugetul de stat in anumite limite, dar care au perspective de continuare a activitatii in conditii de eficienta economica.

Credit de investitii

este destinat finantarii unor proiecte de investitii pe termen, mediu sau lung. Creditul se acorda pentru proiecte cum ar fI achizitia de echipamente industriale, autovehicule, mobilier, achizitia unor imobile ce au destinatie de hala, depozit, productie, asamblare, finalizarea sau ameliorarea unor imobile.

Credit de investitii in sistem de co-finantare

cu alte institutii financiare, in special se finanteaza proiecte finantate de Uniunea Europeana proiecte ce vizeaza domeniile energiei solare, eoliene sau geotermale.

 

Costurile creditelor acordate de FINANCE ONE IFN SA sunt negociabile.

Style Switcher

Layout Style

Predefined Colors

Background Image